TikTok-annonsering 101

 


Det här är våra fyra bästa TikTok-annonseringshjälp om du ännu inte är säker på varför och exakt hur du ska anamma den här tunga och roliga fasen.

 

När popsensationen Taylor Swift presenterade sitt ensamma "Me" i april 2019 blev låten viral snabbt. Det inkluderar Brenden Urie av stress! På The Disco såväl som sångerna är filmen bland dem båda dans och sång i ett kalejdoskop av ljusa nyanser. Inte långt efter lanseringen laddade Swifts TikTok-konton upp ett klipp i filmen med alla Hashtag Tiktok likes kaufen, #AnotherLikeMe, och det är också en vers i melodin. "Visa oss den absolut bästa återskapandet av dansen, använd MEdancechallenge, och även vi kommer att placera våra favoriter", publicerade kontona.

 

En vecka efter hade #AnotherLikeMe faktiskt fått mer än 3 miljoner visningar. #Medancechallenge hade faktiskt fått över 500 000 synpunkter på TikTok. Det slutade vara en promoprestation för Swift.

 

1) Hashtag Challenge

 

Svårigheten skulle säkert vara en stor del av TikToks dragningskraft och även framgång. När som helst kommer det att finnas massor av hinder som kunderna deltar i. Konceptet med #HashtagChallenge inkluderar kunder som släpar på en idé, oavsett om den är rolig, konstig eller behöver någon present, samt upprepar den med hjälp av sina filmer. Varumärken använder sig av striden på exakt samma sätt Taylor Swift misslyckades med svåra TikTok-kunder att göra filmer motiverade av varumärkets äkta videoklipp.

 

Under 2018 motsatte sig den varma TV-värden Jimmy Fallon The Tonight Shows målmarknader för att släppa videoklipp av dessa som vältrade sig på golvet, som ett exempel, privata tumbleweeds till västerländska spår på TikTok från #tumbleweedchallenge. Vid det gamla 2019 delades över 8 000 #tumbleweedchallenge-snärtar runt TikTok. Lösningen fick honom att följa en andra TikTok-svårighet och bad sina målmarknader att dela klipp av dessa lockande mustascher när de konfronterades med en varaktig penna.

 

2) Kreativa, virala artiklar

 

Bayern Münchens materialstrategi för TikTok, som drivs på klubbens huvudkontor i Tyskland, innebär att teamet för sociala medier publicerar ett par klipp varje vecka av spelare som strular med sina saker. Eftersom gruppen startade sitt konto har den fått nästan 80 000 entusiaster, och dess allra första 11 korta artiklar har faktiskt sett mer än 4 miljoner evenemang.

 

Bara under 2018 i USA spenderade över 26 miljoner energiska kunder, i allmänhet, 46 minuter dagligen över TikTok. Med varandra med programmet fortfarande i sina babyskor, finns det en verklig möjlighet för företagare att bredda sina producenters prestation och även mottaglighet med tanke på att det ännu inte är lika uppblåst som system som Instagram och Snapchat. Spontana, virala uppskrivningar kan, som ett resultat, ta dig en hel del längre, där det finns mycket mindre konkurrenter om kundernas ränta. Det är dessutom mycket billigare att utöka din kampanj på TikTok om du vill sträva direkt in i kampanjer. Många leverantörer som använder programmet har faktiskt börjat med den här typen av helt naturligt webbinnehåll för att undersöka vattnet.

 

Varumärken använder sig av kampen på exakt samma sätt som Taylor Swift slutade arbeta av tuffa TikTok-kunder för att göra filmer motiverade av varumärkets äkta videoklipp.

 

Tillsammans med programmet som erbjuder kunderna den obegränsade förmågan att bli fantasifull, fungerar det dessutom särskilt bra för producenter som marknadsför genialiskt material och support. I enlighet med GlobalWebIndexout av 10 TikTok delar kunder spår de uppskattar till sociala medier, likaså delar 53 procent spår av videoklipp främst. Det är precis därför musiker som Swift var bland de extremt initiala för att fånga möjligheten som TikTok gav.

 

Tillbaka i april 2019 utvecklade den tyska fotbollsgruppen Bayern München ett officiellt konto TikTok som förbereder sig för att nå möjliga unga entusiaster. Trots det faktum att en fotbollsgrupp verkar vara en osannolik passform för ett program som sprider ut viralt, så 15 sekunder långa filmer av unga vuxna som utför ovanliga, roliga saker, är fotbollsspelares benägenhet att observera sina avsikter genom att dansa på platsen gjorde detta till ett perfekt videospel.

 

Snabbt efter lanseringen publicerade Swifts TikTok-konton ett klipp i filmen med användning av alla Hashtag, #AnotherLikeMe, och det är också en vers i melodin. Vid det gamla 2019 delades över 8 000 #tumbleweedchallenge-filmer runt TikTok. Lösningen fick honom att följa ett andra TikTok-hinder och bad sina målmarknader att dela klipp av dessa lockande mustascher i deras ansikten med en uthållig penna.



Website:

https://www.followistda.ch












Comments